AjándékKártya workshopokra

5 000 Ft20 500 Ft

/fő

PennArt Stúdió AjándékKártya

alkotókedvűeknek, közösségi élményt keresőknek, új dolgokra kíváncsiaknak, kikapcsolódásra vágyakozóknak, feltöltődésre szomjazóknak, kreatív kalandoroknak s mindazoknak, akiket örömmel megajándékoznál egy igazán emlékezetes élménnyel!

Az Ajándékkártya 3 féle névértékben és kétféle formában elérhető

Választhatsz 5000, 10000 vagy 20000 Ft értékű AjándékKártyát, amely összeg teljes mértékben, akár több foglalkozáson való részvétellel is beváltható.

Formáját tekintve egy elegáns megjelenésű kártya a kézzel fogható és csomagolást már nem is igénylő, azonnal átnyújtható változata. Gyöngyházas, „önzáró” karton belső oldalán lévő alapvető ajándékinformáció mellett, az ajándékozott kézzel írt neve várja az örömkönnyeket.

Van lehetőség online formára is, amely hasonlóan szép megjelenésű, de neked kell kinyomtatni, „csomagolni” vagy továbbítani a megajándékozott számára.

Minden variáció esetében kiegészítő levél tartalmazza a beváltással kapcsolatos pontos tudnivalókat. 

Válassz a lehetőségek közül, kattints a „Megveszem” gombra, töltsd ki az adatokat és kapcsolatba lépek veled a részletek miatt! 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Könnyedén megoldhatod itt és most néhány órányi izgalmas és tartalmas kikapcsolódás intézését!

Tulajdonképpen bárki, számodra fontos személy számára: szüleidnek, testvéreidnek, kedvesednek, gyermekeidnek, barátaidnak, munkatársaidnak, ügyfeleidnek, tanáraidnak, szomszédjaidnak.

A PennArt Stúdió AJÁNDÉKKÁRTYA azért különleges meglepetés, mert:

Többféle élményfoglalkozásra beváltható – nem kell a megajándékozott pontos vágyát előre kitalálnod, ő választhat.

Érvényességi ideje minimum 6 hónap – felejtsd el a szabad óráinak megfejtését, kinyomozását! Biztosan talál rá alkalmat.

Ilyen gyorsan még nem szereztél szuper ajándékot – egyszerűen online vagy személyesen is megvásárolható, akár az utolsó pillanatban – de azért azt ne várd ki!

Igazán személyes – a megajándékozott nevével ellátva.

A legjobb ajándékod lesz – „ÉN-idő”-t adsz vele, kikapcsolódással, alkotással, örömmel, élménnyel, elmélyedéssel, lelassulással, feltöltődéssel ajándékozod meg!

Biztos, hogy ez nem „porfogó” meglepetés lesz – különleges világba vezeti tulajdonosát.