TollforgatÓ workshop

19 500 Ft

/fő

A Kalligráfia StílusválasztÓ-n kiderült, hogy melyik a neked legjobban tetsző betűforma és már azt is tudod, hogy melyik írószerszámot volt a legkényelmesebb forgatni – vágjunk is bele az új betűstílus megismerésébe a TollforgatÓ foglalkozáson Maglódon!

A TollforgatÓ műhelymunka díja magába foglalja a minőségi alapanyagokat, szükséges és hazavihető eszközöket, a 2×2 órás alkotást.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A TollforgatÓ élményfoglalkozás által új kreatív hobbinak adsz lehetőséget a túlhajszolt mindennapjaidban! Kellemes környezetben merülünk el az adott betűforma részleteiben, csak erre a tevékenységünkre fókuszálva, hogy csillapítsuk elménket!

Óriási élményben lesz részed!

Visszamegyünk az időben! Megfiatalodsz az esemény alatt, hiszen újra kisiskolásnak érezheted magad a kéztartás, segédvonalak, alapvonások, betűképzések, betűkapcsolások, szavak kialakítása révén.

Egyéb érzékszerveink simogatásával, jó hangulatban, sikerélménnyel és meglepetéssel igazi „én-idő”-ben lesz részed! Kiszakadunk a zajos digitális világból, az időpontok rengetegéből, a versenyfutásból 2×2 órára.

Lassulj le, hogy utána újult erővel haladj!


Workshopok helyszínét a

CreaPaint Stúdió biztosítja!
(2234 Maglód, Mendel K. u. 6.)

☝️ Jelentkezz a neked megfelelő időpontra név, telefonszám megadásával.

☝️ Helyfoglalásod a TollforgatÓ workshop díjának (19.500.- Ft/ fő) átutalásával lesz végleges, melyről jelentkezésed visszaigazolásakor küldök információt!

☝️ Befogadóképesség 12 fő alkalmanként! Az adott esemény minimum 4 személy (a fentebb leírt módon történő) jelentkezése esetén kerül megrendezésre!

☝️ Légy résen, mert a helyek száma limitált!

💗 Szeretettel várlak és örülök, hogy személyesen találkozunk!

Ildikó