TollforgatÓ workshop

/fő

A Kalligráfia StílusválasztÓ-n kiderült, hogy melyik a neked legjobban tetsző betűforma és már azt is tudod, hogy melyik írószerszámot volt a legkényelmesebb forgatni – vágjunk is bele az új betűstílus megismerésébe a TollforgatÓ foglalkozásokon, Maglódon vagy Budapesten!

A kisbetűkkel kezdünk, amelyeket összesen 4 óra alatt tekintünk át a-tól zs-ig. Annak érdekében, hogy kevésbé legyen fárasztó (mert bizony agy és kéz elfárad a nem mindennapi tevékenységben), két alkalommal találkozunk 2 órára a TollforgatÓ I.-II. workshopon. A TollforgatÓ I.-II. workshop díja (összesen 19.500.- Ft) magába foglalja a 2×2 órás alkotást, valamint a „PAS-Pakk”-ot, amely a minőségi alapanyagokat, szükséges és hazavihető eszközöket tartalmazza személyre szabottan.

A kisbetűk mit sem érnek a látványosabb nagybetűk nélkül, amelyeket a TollforgatÓ NAGYbetűs 2 órás foglalkozáson nézünk meg tüzetesen az adott betűstílusban. A TollforgatÓ NAGYbetűs műhelymunka (8.990.- Ft) előfeltétele a kisbetűs workshopon való részvétel és az ott kapott PAS-Pakkod hozd el magaddal a nagybetűk írásához is!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A TollforgatÓ élményfoglalkozás által új kreatív hobbinak adsz lehetőséget a túlhajszolt mindennapjaidban! Kellemes környezetben merülünk el az adott betűforma részleteiben, csak erre a tevékenységünkre fókuszálva, hogy csillapítsuk elménket!

Óriási élményben lesz részed!

Visszamegyünk az időben! Megfiatalodsz az esemény alatt, hiszen újra kisiskolásnak érezheted magad a kéztartás, segédvonalak, alapvonások, betűképzések, betűkapcsolások, szavak kialakítása révén.

Egyéb érzékszerveink simogatásával, jó hangulatban, sikerélménnyel és meglepetéssel igazi „ÉN-idő”-ben lesz részed! Kiszakadunk a zajos digitális világból, az időpontok rengetegéből, a versenyfutásból 2×2 órára.

Lassulj le, hogy utána újult erővel haladj!


Workshopok helyszínét biztosítja:

Maglódon a CreaPaint Stúdió

(2234 Maglód, Mendel K. u. 6.)

Budapesten a Hobby Lobby Belváros

(1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 29.)

☝️ Jelentkezz a neked megfelelő időpontra és hozzá tartozó helyszínre név, telefonszám megadásával!

☝️ Helyfoglalásod a TollforgatÓ workshop díjának (19.500.- Ft/ fő) átutalásával lesz végleges, melyről jelentkezésed visszaigazolásakor küldök információt!

☝️ Befogadóképesség 12 fő alkalmanként! Az adott esemény minimum 4 személy (a fentebb leírt módon történő) jelentkezése esetén kerül megrendezésre!

☝️ Légy résen, mert a helyek száma limitált!

💗 Szeretettel várlak és örülök, hogy személyesen találkozunk!

Ildikó